woensdag 20 februari 2013

COMFI SHOPPING




GOING ONLINE
 
Lieve meiden,
Buiten is het koud en wanneer de zon eindelijk schijnt, komen er alweer emmers met onverwachte sneeuw of regendruppels naar beneden. Om uitgelopen make-up en in klitten gevroren haar te voorkomen kun je maar beter binnen blijven, daarom deze lijst met leuke webshops die niet heel erg bekend zijn.

Deze webshop heeft bijna alles in heel verschillende prijsklassen. Er is veel merkkleding te koop maar je kan bijvoorbeeld ook hele hoge hakken onder de dertig euro kopen. 
Nelly heeft geen verzendkosten en levert binnen twee tot vijf werkdagen, dus dan hoef je niet te lang te wachten haha!

Het is vooral heel leuk om op deze site te kijken en de nieuwsbrief te krijgen. Er is echt heel veel kleding te koop op deze site en onder sommige kledingstukken staat door welke beroemdheid het gedragen is, dus als je een groot fan bent van Lauren Conrad zoek je haar naam en vind je de kledingstukken die zij ook heeft. In elke nieuwsbrief staat een collage van foto's die je inspiratie kunnen geven voor je outfits of laten zien wat je nu zou moeten kopen. De meeste kleding zit helaas wel ruim boven het H&M budget en ook boven de prijzen die de Zara vraagt.
Vanaf honderd euro zijn er geen verzendkosten maar als goedmakertje geldt wel, voor zes uur besteld, morgen in huis.

Deze webshop biedt heel veel leuke kleding aan van merken die je in elke stad wel kan vinden als, Vero Moda, Pieces en Esprit maar ook Sandwich en 10 Days. Er is bijna altijd uitverkoop en vanaf 25 euro zijn er geen verzendkosten!

Een geweldige site met heel veel make-up voor heel weinig geld, het enige nadeel is dat de verzendkosten zes euro zijn, tenzij je voor 75 euro aan lippenstiften en oogschaduwen weet te verzamelen. De webshop heeft bijna elke soort make-up onder de twintig euro, ik ben verliefd! Ik heb nog nooit wat besteld op deze site maar binnenkort ga ik even al mijn vriendinnen verzamelen om de verzendkosten te delen en een grote bestelling samen te doen!

Wat vinden jullie van deze sites?
Kusjes, Laure <3.  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je mening achter :)